Geruchten
06 februari 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson lanceert de G700i en G900i in Barcelona?

Het Mobile World Congress komt steeds dichterbij en daarmee draaien ook de diverse geruchtenmolens weer op volle toeren.

Het nieuwste gerucht heeft betrekking op de aankondigingen die Sony Ericsson voor ons in petto heeft tijdens de persconferentie op zondag 10 februari.

SEfanatics en SE-World melden dat de Zweeds-Japanse toestelmaker daar namelijk de G700i (Josephine) en G900i (Tyra) voor het eerst aan de wereld zal tonen.

De nieuwe toestellen gaan deel uit maken van een nieuwe toestellijn, de Compact Touch-, cq. G-Series.

Beide toestellen zullen worden uitgerust met een 2.X (vermoedelijk 2.6) inch Touchscreen display, WLAN en het UIQ 3.2 OS. De G700i krijgt een 3.2 megapixel camera terwijl de (duurdere) G900i uitgevoerd zal worden met een camera van 5 megapixels.

Veel meer info is op dit moment nog niet bekend en het zijn natuurlijk nog steeds geruchten. Over 4 dagen weten we ongetwijfeld meer.Gerelateerde links:
Eerste echte foto van de Sony Ericsson BeiBei?
Sony Ericsson BeiBei op komst?
Foto's van een nieuwe CyberShot Sony Ericsson gelekt?
Nieuwe foto van de P5i
Eerste 'Xperia' concept
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.