Geruchten
26 oktober 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Kurara op komst?

Terwijl de Satio, Aino en Xperia X2 goed en wel in de winkels liggen en de officiele aankondiging van de X3 (Rachael) niet lang meer op zich zal laten wachten duikt alweer een nieuw Sony Ericsson toestel op, de Kurara.

Op de betreffende foto (grote versie hieronder) is nog niet veel te zien, maar er wordt natuurlijk alweer volop gespeculeerd.

Volgens SEMC Blog gaat de Kurara deel uitmaken van Sony Ericsson's Entertainment Unlimited toestellijn en zal hij onder andere uitgerust worden met een 8.1 megapixel camera, Symbian S60 OS en een 3.5 inch (touchscreen?) display. Wanneer de Kurara aangekondigd gaat worden en wat de officiele naam van het toestel zal zijn is nog niet bekend. Speculeer er maar op los, zou ik zeggen ;-)) SE-Kurara

Er is overigens nog en 'spy-pic' van het toestel opgedoken, maar die is heel erg onduidelijk. Als je goed kijkt zie je links het logo (toestel wordt in landscape mode gefotografeerd) boven het display. Verder zou je kunnen concluderen dat het toestel boven en onder wat rondere vormen heeft. SE-Kurara-spy-pic

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.