Geruchten
02 december 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Kurara gefilmd

Nou ja, gefilmd is eigenlijk te veel eer voor dit wazige en slecht belichte clipje van amper 1 minuut. De maker is zelf wel tespreken over het design van de Sony Ericsson Kurara maar hij vindt de software wat minder.

Ach, het is weliswaar Symbian, maar dit is ongetwijfeld een prototype waaraan nog het een en ander gesleuteld zal moeten worden voordat het toestel klaar is voor de winkels. Ik ben benieuwd wanneer Sony Ericsson dit toestel zal onthullen. In Barcelona wellicht? Of toch al eerder? Het filmpje:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.