Geruchten
15 juli 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson kondigt vandaag nieuwe toestellen aan

UPDATE (11u45): Ik heb net gesproken met Sony Ericsson en zij wisten mij te vertellen dat het hier gaat om een lokale aankondiging, voor de Noord Amerikaanse markt dus. Het zal waarschijnlijk zoiets worden als de C905 Hyves (maar dan met Facebook).

Behalve de presentatie van de financiële resultaten, die voor morgen op de planning staat, hoeven we deze maand van Sony Ericsson geen Europese of Nederlandse aankondigingen meer te verwachten, aldus Harold de Kort, communicatie manager van de Zweeds-Japanse fabrikant.

De Noord Amerikaanse tak van Sony Ericsson heeft vannacht via Twitter laten weten dat de fabrikant vandaag enkele nieuwe producten zal gaan presenteren. Gezien de geruchten van de afgelopen weken lijkt het waarschijnlijk dat daar de nieuwe Xperia (X2) en een Android (Rachael) bij zullen zitten. Verder hebben we recent natuurlijk ook de Bao en Kiki (foto) voorbij zien komen. Ow, en vergeet ook de Twiggy niet

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.