Entertainment
24 januari 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson komt met 'Michael Jackson - This Is It' actie

Op de website van Sony Ericsson worden momenteel voorbereidingen getroffen voor een 'Michael Jackson - This Is It' actie. Voor het geval dat de site de komende uren offline gehaald wordt staat hieronder een screenshot.

Wat de Zweeds-Japanse fabrikant precies gaat doen wordt pas later bekend gemaakt, maar het heeft dus iets met de overleden King of Pop te maken en het start op 31 Januari.

Als ik moet gokken denk ik dat er een actie zal starten waarbij de bioscoopdocumentaire over MJ's laatste maanden, 'This Is It', samen met het album mobiel aangeboden gaan worden. Het feit dat op de site gesproken wordt over het inleveren van vouchers draagt bij aan dat vermoeden.

Ik hoop niet dat ze een Jackson benefiet o.i.d. gaan sponsoren. Ik bedoel, de broertjes en zusjes van Michael Jackson die vóór de tragische gebeurtenissen van deze zomer nagenoeg uit de bekendheid waren geraakt zijn sinds het overlijden van Michael alweer meer dan genoeg in de publiciteit en op (reality) TV geweest. Dat heeft bij mij  de afgelopen weken en maanden toch een ietwat rare nasmaak achtergelaten. Maar goed, nu dwaal ik af ;-)

Hoe dan ook, Sony Ericsson bekokstooft dus iets met betrekking tot Michael Jackson's This Is It. Over enkele dagen weten we meer. SE-MJ-This-Is-It-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.