Geruchten
05 juli 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Kiki gespot

Op een Deense site zijn dit weekend enkele afbeeldingen opgedoken van een, zo mag je wel concluderen, de compleet nieuwe Sony Ericsson Kiki. Het toestel lijkt namelijk nauwelijks op andere Sony Ericsson modellen die we tot nu toe kennen.

Specs en dergelijke zijn op dit moment nog niet bekend. Het enige dat uit de afbeeldingen af te leiden valt is het feit dat het display van glas gemaakt lijkt en dat het beeld daarop geprojecteerd lijkt te worden. De kans bestaan natuurlijk ook nog dat dit een zogenaamd studie- of concept ontwerp is. We zullen zien. Hieronder staat nog een iets grotere afbeelding.SE-Kiki-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.