Geruchten
04 december 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson 'Kate' wordt de C510

Zo'n twee maanden geleden dook de Sony Ericsson Kate voor het eerst in het geruchtencircuit op en aanvankelijk was er nogal wat verwarring over de naam en de bijbehorende spionage foto's van het toestel.

Deze week is de 'echte Kate' weer opgedoken. Mochten de geruchten waar blijken te zijn dan wordt dit namelijk de C510, ofwel een low-mid range Cybershot Phone.

Het gerucht noemt ook diverse specs van de C510. Zo heeft het toestel een 3.2 megapixel camera met Xenon flits, autofocus en gezichtsherkenning, 2.2 inch QVGA display, M2 geheugenkaart optie en 120MB ingebouwd geheugen.

Het is de bedoeling dat de C510 rond Februari in de winkels moet liggen. Of dat ook in Nederland het geval zal zijn en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.