Geruchten
13 oktober 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Kate of Filippa?

Het zal vermoedelijk niet lang meer duren voordat Sony Ericsson deze nieuwe Cybershot phone, die de K770 moet gaan vervangen, officieel onthuld. Er duiken immers steeds meer plaatjes en specs van op.

De definitieve naam is echter nog niet uitgelekt en op de diverse forums en blogs circuleren nu ook twee verschillende codenamen: Kate en Filippa.

Enfin, welke van die twee namen nu correct is doet eigenlijk niet zo veel ter zake. Veel interessanter is het om de lijst met (vermoedelijke) specs zoals ze tot nu toe uitgelekt zijn even op te sommen.

- 3G support, incl. HSDPA
- 2.2 inch QVGA display met Crystal Mineral Glas
- 5 Megapixel camera met autofocus en Xenon flitser, Gezichtsherkenning, BestPic en Photo Fix
- 140MB geheugen
- Memory Stick M2 geheugenkaart
- Bewegings sensor
- Foto/Video Blogging
- Cybershot UI 2.0
- 12.7mm dik (of dun, zo je wilt)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.