Geruchten
30 september 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson K850i vanaf 1 oktober in de winkels?

Dat de K850i elk moment in de winkels kan liggen is al meerdere keren gemeld maar volgens een bericht bij een prijsvraag, waarbij overigens een K850i te winnen is, op Stuff dot tv zal de nieuwste Sony Ericsson camphone vanaf morgen, 1 oktober, al te koop zijn.

Natuurlijk wordt er niet bij verteld of de K850i dan ook al meteen hier in Nederland en Belgie in de schappen zal liggen, maar dat zullen we snel genoeg weten.

Nu nug hopen dat de informatie van Stuff een beetje klopt. . .



Gerelateerde links:
Sony Ericsson 5 Megapixel Cybershot phone: K850i
Leugentje, fout of boze opzet van Sony Ericsson?
Close up fotoshoot van de K850i
Video's van de nieuwe Sony Ericsson modellen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.