Geruchten
18 december 2006 - Ron Smeets

Sony Ericsson K770i, 'Li', gespot?!

Dit zou een van de eerste duidelijke foto's moeten zijn van wat de Spny Ericsson K770i zou moeten worden, ook wel de 'Li' genoemd. Dat zijn een hoop onzekerheden in één zin, maar daar moeten we het dan ook maar mee doen.

Enkele onduidelijke foto's doken enkele weken geleden al op, toen nog als de eveneens veelbesproken 'Ai', maar al snel werd toen duidelijk dat die foto's in ieder geval niet van de 'Ai' waren.

De K770i, zo gaan de geruchten, wordt een CyberShot camphone met slechts een 2 megapixel camera, Memory Stick en EDGE support. Als deze specs juist zijn, dan is het dus duidelijk een instapmodel, of hijn moet (nu nog) verborgenn kwaliteiten hebben.Gerelateerde links:
Duidelijke foto's van de Sony Ericsson 'Ai' W880
Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Ai'
Is dit dan wel de 'Ai' van Sony Ericsson?
Ultradunne Sony Ericsson 'Ai' komt begin 2007
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.