Geruchten
05 november 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson K660i komt er aan

Deze week, om precies te zijn morgen, heeft Sony Ericsson een aantal toestelpresentaties gepland staan tijdens een persconferentie in Londen.

Eerder werd de W890i al genoemd als een van de mogelijke toestellen die op het punt staan om aangekondigd te worden en daar is nu de K660i bijgekomen. Nee, dit is niet het toestel dat enkele weken geleden al eens in het geruchten cq. concepten circuit opdook maar een nieuwe mid-range 3G GSM.

Vooralsnog gaat het nog om een gerucht, maar de foto’s (hieronder) die tevens uitgelekt zijn zien er bijzonder echt en betrouwbaar uit. Bovendien komen ze van de Engelse site van Sony Ericsson waar behalve deze foto’s ook enkele specs heel even online gestaan hebben (inmiddels weer verwijderd).

De specificaties van de K660i spraken onder andere van GSM toestel met UMTS en HSDPA,een 2 megapixel Cybershot camera, Memorystick (M2) geheugenkaart, Bluetooth en diverse services zoals een RSS reader, IM en Web browser.Gerelateerde links:
Nieuwe foto's van de Sony Ericsson W890i
Meer foto’s van de W880i opvolger gespot
Nieuwe toestellen van Sony Ericsson op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.