Geruchten
28 september 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson K660i; een betaalbare UMTS Camphone

Dat is althans wat de ontwerper van dit concept toestel voor ogen had toen hij de K660i bedacht.

Nee, helaas is het dus nog geen vroeg uitgelekte spy foto van weer een volgende Sony Ericsson GSM die het daglicht gaat zien, maar hij ziet er wel erg lean-and-mean uit, dat moet ik de maker nageven.

De naam K660i is ook niet zomaar gekozen natuurlijk. Sony Ericsson heeft namelijk ook al de W660i, een betaalbare Walkmanphone met redelijk compleet uitgevoerde specs.

Enfin, de K660i zou dus in ieder geval voorzien moeten worden van een 2 megapixel (Cybershot?!?) camera met autofocus, Bluetooth 2.0, een 2.1 inch QVGA display, MemoryStick M2 geheugen (max. 4GB) en UMTS support. Meer wensen lijkt de ontwerper van deze midrange camphone momenteel (nog) niet te hebben.

Ik ben benieuwd of Sony Ericsson aan zijn wensen tegemoet gaat komen en wil graag van jullie horen of een dergelijk toestel, in de toch al overstelpte midrange sector van de GSM markt, kans van slagen zou hebben.Gerelateerde links:
Sony Ericsson W660i P!nk edition
Fake Sony Ericsson W660i van CECT
CeBIT Primeur: Sony Ericsson W660i
Sony Ericsson introduceert de K770 Cybershot phone
Sony Ericsson K770i, 'Li', gespot?!
Eerste video van de Sony Ericsson K770i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.