Geruchten
01 december 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson K5i concept

Tja, het werd weer eens hoog tijd om een nieuw concept toestel voor Sony Ericsson te bedenken, moet de maker van dit photoshop plaatje gedacht hebben ;-)

Zie hier de K5i, een Cybershot model met 7.1 Megapixel camera met 5x optische zoom, WVGA touchscreen display, WiFi, UMTS, HSDPA, 256 MB intern geheugen, mini USB, 3.5mm audio aansluiting, en een 'multi-format' geheugenkaart slot voor zowel M2 als microSD kaartjes.

Klinkt niet slecht en ziet er ook prima uit, maar het blijft natuurlijk een verzinsel van een regelmatige forumbezoeker op Esato.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nog een K1i concept toestel
Nog een Sony Ericsson K1i concept
De Sony Ericsson K1i en MC700i
Het blijft P3i concepten regenen
P5i concept nummer. . .
P3i opgedoken op Chinese site van Microsoft Mobile?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.