Geruchten
07 augustus 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Jalou op komst?

Als we deze Tsjechische geruchten mogen geloven dan wordt de Sony Ericsson Jalou, wat overigens al de echte naam zou zijn, het volgende Symbian S60 Touch toestel van de Zweeds-Japanse fabrikant.

Aanvankelijk dacht de bron ook nog een fotootje (zie afbeelding hiernaast) van het toestel op de kop te hebben getikt, maar dat bleek niet meer dan de bewerkte achterzijde van een W995 ;-)

De Jalou, mocht die bestaan, zou verder uitgerust worden met de bekende high-end specs zoals WiFi, GPS, HSPA support etc. Enfin, de Sony Ericsson Jalou klinkt dus leuk, maar zoals ik eerder ook al schreef denk ik dat de tijd meer dan rijp is om de Satio, Aino en Yari in de winkels te leggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.