Toestellen
24 januari 2008 - Mark

Sony Ericsson introduceert de T270 en T280

Een paar dagen geleden doken deze twee toestellen al op in het geruchtencircuit en vandaag heeft Sony Ericsson de T270 en T280 ook officieel aangekondigd.

Beide toestellen zijn met name bedoeld voor de zogenaamde 'Emerging Markets' in landen als China en India, daar waar het GSM kopende publiek doorgaans iets minder te besteden heeft dan bij ons.

De specificaties van beide toestellen zijn nagenoeg gelijk. Beiden zijn voorzien van dual-band GSM, GPRS, Bluetooth en een 1.7 inch kleurendisplay van 128x160 pixels. Afhankelijk van de regio waar het toestel uitgebracht wordt verschillen de GSM frequentiebanden, de 'i' versies hebben dual-band GSM support op 900 en 1800 MHz terwijl de 'a' versies geschikt zijn voor de 850 en 1900 MHz netwerken.

De T280 is de iets duurdere uitvoering en heeft een 1.3 megapixel camera. De T270 heeft geen camera. Beide toestellen zullen nog dit kwartaal in diverse landen in de winkels verschijnen, ook hier in Nederland en België.

Hier kun je een video van de T280i bekijken

Het volledige persbericht:

Sony Ericsson kondigt vandaag de nieuwe T280i aan, een stijlvolle, betaalbare telefoon voor verschillende gebruikersgroepen.

“De T280i is een telefoon die twee duidelijk verschillende groepen zal aanspreken”, aldus Eric Rikken, head of Markeling bij Sony Ericsson Benelux. “Het toestel is gebaseerd op aantrekkelijke Sony Ericsson telefoons zoals de T610i. De T280i ziet er goed uit en komt tegemoet aan de wensen van gebruikers; of dit nu de zakelijke gebruiker is op zoek naar een compacte business telefoon of de dagelijkse gebruiker die vraagt om een stijlvolle cameratelefoon.”

De T280i heeft het klassieke uiterlijk van een compacte telefoon. Hij is nog geen 13mm dik en vervaardigd uit een geborsteld metaal met een afwerking van glas. Het is een eersteklas design, maar zonder het bijbehorende prijskaartje. Je kunt de T280i zó meenemen naar het winkelcentrum en een foto maken van je laatste nieuwe aankoop of gebruik hem op je werk om een afspraak naar je collega te sturen via de BluetoothTM Technologie.

Snel sms’en en een eenvoudige navigatieknop waarmee je de FM radio aanzet of toegang krijgt tot je adresboek.

Eenvoudige de 1.3 megapixel camera activeren.

Hij ziet er niet alleen goed uit, met de T280i kun je in een paar klikken een foto maken en versturen. Blader op je display door je foto’s heen of verstuur ze via Bluetooth™ naar de telefoon van een vriend.

De T280i is compatibel met Bluetooth™ Headsets, zoals de pas aangekondigde HBH-PV770. De HBH-PV770 headset

zit onopvallend in je oor maar biedt een opvallend goede audiokwaliteit, zelfs in lawaaierige omgevingen. Dat komt door de toegepaste Digital Noise Cancellation en snelle Automatic Volume Adjustment technologie.

De T280i is ontwikkeld met duidelijke gebruikersgroepen voor ogen. Wat de reden ook is dat je een telefoon nodig hebt – voor werk of om gemakkelijk bereikbaar te kunnen zijn - Sony Ericsson biedt een oplossing in de vorm van de T280i.

Foto's van de T280Gerelateerde links:
Twee nieuwe Sony Ericsson's op komst: T270 en T280
Sony Ericsson T250i: goedkope luxe
Over de auteur: Mark