Nieuws
14 mei 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Idou nieuws op 28 Mei

Over precies twee weken staat de volgende (pers)aankondiging van Sony Ericsson op de planning.

Op 28 Mei, in Londen, zal de Zweeds-Japanse toestel fabrikant onder andere meer bekend maken over de Idou, misschien zelfs zijn definitieve naam en releasedatum.

Daarnaast worden ook 'enkele nieuwe producten' van het Entertainment Unlimited programma gepresenteerd. De webste voor het event is nog in aanbouw.

Meer informatie is op dit moment nog niet beschikbaar. Ik ben er de 28e natuurlijk bij en houd jullie t.z.t. (live) op de hoogte!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.