Geruchten
23 oktober 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Hikaru komt eraan?

Zoals gisteren ook al bleek uit het (al dan niet fake) gerucht rondom een eventuele opvolger voor de W350 hebben de berichten van eerder deze week over een minder breed toestelaanbod van Sony Ericsson in de toekomst nog geen enkele invloed op de sloot aan geruchten.

Zo maakt SEMC Blog melding van de Hikaru, een high end slider met 8 megapixel camera en 8 GB aan geheugen, die binnenkort aangekondigd zou gaan worden. Plaatjes zijn er nog niet

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.