Geruchten
09 februari 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Hikaru gespot?

Ruim drie maanden geleden dook de naam Hikaru al eens op in het geruchtencircuit. Toen werd verteld dat dit de nieuwe high-end slider walkmanphone van Sony Ericsson zou worden.

Vandaag lekte via SEMC de eerste foto en nog enkele specs van dit toestel uit. Hiernaast zie je al een sneak preview en hieronder kun je de complete foto zien.

Volgens SEMC zou de Hikaru, waarvan de officiele naam nog niet bekend is (zal wel iets in de buurt van W9XX worden), onder andere voorzien worden van een 2.6 inch display, 8GB intern opslaggeheugen, een 8 Megapixel camera, Walkman player 4.0, een 3.5mm audio aansluiting (eindelijk!), stereo speakers en bedieningstoetsen voor de walkman functies aan de zijkant van het toestel.

Als de geruchten kloppen dan zullen we de Hikaru aanstaande zondagavond in volle glorie kunnen bewonderen tijdens de perspresentatie van Sony Ericsson op het Mobile World Congres.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.