Nieuws
02 juni 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson 'Greenheart' aankondiging op 4 Juni

Tijdens mijn bezoekje aan Sony Ericsson in September heb ik al even met een prototype van Sony Ericsson's eerste 'groene mobieltje' (foto's) kunnen spelen.

Vanmiddag viel de uitnodiging in mijn mailbox om aanstaande donderdag de milieuvriendelijke GreenHeart aankondiging van (onder andere) dat toestel bij te wonen. Waarom milieuvriendelijk? Nou, omdat het een WebCast is en ik dus geen vervuilende brandstoffen per trein of met de auto hoef te verbruiken ;-)

Het zal mij benieuwen in hoeverre het toestel dat we donderdag voor het eerst gaan zien lijkt op het prototype van toch alweer ruim een half jaar geleden.

SE-Green-Heart-Phone-Back
SE-Green-Heart-Phone-Front

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.