Geruchten
29 juli 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson G705 gespot

Op het Arabische Sony Ericsson forum SE4m zijn de afgelopen maanden al heel wat nieuwe toestellen van de Zweeds-Japanse fabrikant opgedoken.

De volgende in deze rij is de Sony Ericsson G705. Als de geruchten kloppen, dan wordt dit een slider met een 3.2 megapixel camera (fixed focus en een LED flitser), ingebouwde GPS ontvanger en een 2.4 inch display. Meer specs zijn nog niet bekend cq. uitgelekt. Hieronder kun je wel al een hele sloot (14!) foto's van het toestel zien.

Volgens The Sony Ericsson Blog zou dit toestel in de komende twee weken gelanceerd gaan worden, samen met de eerder eveneens gespotte Remi.

Dat zou natuurlijk goed kunnen want ik schreef afgelopen wekend al over het feit dat Sony Ericsson binnen twee weken haar volgende product aankondiging gepland heeft staan.Gerelateerde links:
Nieuwe Sony Ericsson aankondiging binnen twee weken
Sony Ericsson Remi moet de T610 evenaren?
Veel nieuwe foto's van de SE Linda (W595) en Remi
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.