Accessoires
22 april 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson fotolijst

Sony Ericsson maakt niet alleen maar mobieltjes of mobiele accessoires. Helaas werd onlangs nog een van de leukste nieuwe gadgets van de Zweeds-Japanse fabrikant, de MBS900 speaker dock, gecancelled. Te duur en te weinig vraag vanuit de markt in deze barre economische en fincanciele tijden.

Hieronder kun je een korte videodemo zien van de IDP-100, Sony Ericsson's digitale fotolijst die eind vorig jaar gepresenteerd werd.

http://www.youtube.com/watch?v=Om9SHDf9hYw

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.