Entertainment
15 oktober 2008 - Redactie MobileCowboys

Sony Ericsson FanWalk naar de MTV Europe Music Awards

PERSBERICHT - Die-hard muziekfans uit Arnhem, Vinkeveen, Alkmaar, Schiedam en Schagersbrug hebben duizenden andere muziekliefhebbers verslagen in de race om deelname aan de allereerste Sony Ericsson FanWalk naar de uitreiking van de MTV EMA’s van dit jaar. En één van de gelukkige 100 deelnemers krijgt de kans van zijn of haar leven om het MTV-podium te beklimmen en een award uit te reiken.

De negendaagse voettocht van 400 km gaat op 29 oktober van start in Londen. Claudia Nijenhuis (28 jaar uit Arnhem), Tiziana Benguerbi (18 jaar uit Vinkeveen), Yoeri van Essenveld (18 jaar uit Alkmaar), Romano van Mazijk (21 jaar uit Schiedam) en Sabine Godding (20 jaar uit Schagersbrug)vormen samen met andere muziekfreaks de 100 Sony Ericsson FanWalkers, die vanuit hartje Londen vertrekken richting de Europese culturele hoofdstad van 2008: Liverpool.

Een FanWalker word je niet zomaar. De selectie vond online plaats op www.fanwalk.tv, waar het publiek kon stemmen op degenen van wie zij vonden dat ze een plek verdienden bij de crème de la crème van muziekliefhebbers op basis van hun ingestuurde foto’s en video’s. Claudia, Tiziana, Yoeri, Romano en Sabine werden zorgvuldig geselecteerd uit meer dan drieduizend gegadigden uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Wordt dit een tijd van blaren, lol en kibbelen? Je kunt de belevenissen van je favoriete muziekfan onderweg volgen via dagelijkse webisodes op de website. Daarnaast zullen FanWalkers dagelijks een blog uploaden via hun Sony Ericsson Walkman® -telefoons. De Walkman® -telefoons zijn vanwege hun hoogwaardige muziekbeleving ideaal voor het vastleggen van deze gelegenheid.

Bij aankomst in Liverpool op 6 november zullen alle 100 FanWalkers hun bezwete loopkleding verruilen voor een feestoutfit om als een vip te verschijnen op het EMA-evenement en de officiële afterparty met de sterren.

Maar er kan maar één winnaar zijn. Tijdens de negen dagen zullen de muzikale krachten van de FanWalkers dagelijks op de proef worden gesteld. En degene wiens passie (of obsessie) het wint van alle anderen? Deze winnaar krijgt een plaats in de muziekgeschiedenis wanneer hij of zij het MTV-podium betreedt om voor een wereldwijd miljoenenpubliek live een prijs uit te reiken.

Harold de Kort van Sony Ericsson Benelux, zegt hierover: “Om onze passie voor muziek en entertainment te laten zien, wilden we enkele muziekliefhebbers de kans bieden om het ultieme muziekevenement mee te maken. We hebben duizenden aanmeldingen ontvangen van bijzondere en geweldige mensen. Het was niet makkelijk om de uiteindelijke FanWalkers te kiezen, maar we hebben nu het neusje van de zalm.”

De eerste Sony Ericsson Walkman®-telefoon werd in 2005 uitgebracht en sindsdien zijn er wereldwijd 77 miljoen Walkman®-telefoons verkocht. In de afgelopen drie jaar heeft Sony Ericsson voortdurend de markt voor mobiele muziek aangedreven met baanbrekende telefoons voor een betere muziekbeleving met superieure geluidskwaliteit en vol functionaliteiten, waarbij de muziek vooropstaat.

Log dus in op www.fanwalk.tv, doe mee aan deze unieke muzikale reis en speel een rol in de prestigieuze MTV Europe Music Awards.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl