Entertainment
12 augustus 2008 - Redactie MobileCowboys

Sony Ericsson FanWalk naar de MTV Europe Music Awards

PERSBERICHT - 100 muziekfans, 400 kilometer, 9 dagen (29 okt - 6 nov): tijdens de Sony Ericsson MTV FanWalk vertrekken de ware muziekliefhebbers op een muzikale bedevaart van Londen naar het mekka van de popmuziek, Liverpool, om de show te zien en het volledige MTV EMA evenement te beleven.

Bovendien krijgt één gelukkige FanWalker van MTV de kans van zijn of haar leven om zelf een van de Awards uit te reiken op het podium van de Echo Arena in Liverpool.

Een FanWalker word je niet zomaar: vandaag, 12 augustus 2008, start de competitie met online toneelachtige audities in heel Europa. Dus als je denkt dat jij het aankan, log dan in op www.fanwalk.tv en geef aan waarom je mee wilt doen aan deze unieke, opwindende en uitdagende wandeltocht.

Nadat je auditie hebt gedaan, zul je stemmen moeten gaan winnen! Als je je vrienden, familie en het grote publiek kunt overtuigen dat ze op jou moeten stemmen, dan word jij misschien voorgedragen en vergroot je je kans om in november aanwezig te zijn bij hèt muziekevenement van het jaar.

Tijdens de tiendaagse tocht worden interviews, fotoreportages en dagelijkse reisverslagen van de FanWalkers gestuurd naar lokale dagbladen en televisie- en radiozenders. Ook zullen de wandelaars dagelijks hun eigen weblog uploaden met behulp van hun Sony Ericsson Walkman® telefoon.

Als de laatste meters zijn afgelegd, zal ongetwijfeld het lijflied ‘You’ll never walk alone’ in Liverpool weerklinken wanneer de honderd FanWalkers bij de Echo Arena aankomen naast ’s werelds grootste namen uit de muziek- en entertainmentwereld van het afgelopen jaar. En of dat nog niet genoeg is, zul je je wandeltenue moeten omwisselen voor een feestoutfit, want Sony Ericsson en MTV zullen de gelukkige FanWalkers begeleiden naar de beruchte afterparty om zich tussen de sterren te begeven.Gerelateerde links:
MTV uitvoering van de Sony Ericsson W760
Sony Ericsson blijft MTV Europe Music Awards sponsoren
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl