Entertainment
04 november 2008 - Redactie MobileCowboys

Sony Ericsson Fanwalk halverwege

PERSBERICHT - Oxford, de stad met de oudste universiteit van Groot-Brittannië en woonplaats van veel van ‘s werelds grootste schrijvers en denkers. Slechts één dag vormt de thuisbasis van Radiohead en Supergrass ook een halteplaats voor honderd van de meest loyale en toegewijde muziekfans, die er hun heldhaftige reis van 400 km naar de MTV Europe Music Awards 2008 onderbreken.

Tijdens de reis voeren de Sony Ericsson FanWalkers opdrachten uit en gaan uitdagingen aan om te bepalen wie de meest volhardende muziekfan is. Je kunt hun reis volgen en hun avonturen meebeleven via www.fanwalk.tv. De gelukkige FanWalker die tijdens de reis op alle punten het beste presteert, mag op 6 november in Liverpool een Award presenteren op het MTV-podium.

Blijf tijdens de reis op de hoogte van de prestaties van de vijf Nederlandse FanWalkers via de dagelijkse webisodes op de website. De Nederlandse FanWalkers zijn ook van minuut tot minuut te volgen aan de hand van de foto’s en videoclips  die zij met hun Walkman telefoon op hun eigen weblog plaatsen.

Claudia Nijenhuis:  http://claudia-nijenhuis-fanwalk-blog.blogspot.com
Tiziana Benguerbi:  http://tizianas-fanwalk-blog.blogspot.com/
Sabine Godding:    http://sabines-fanwalk-blog.blogspot.com/
Yoeri van Esseveld: http://yoeris-fanwalk-blog.blogspot.com/
Romano van Mazijk: http://romanos-fanwalk-blog.blogspot.com/

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl