Toestellen
26 januari 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson F305 Hello Kitty

De Sony Ericsson F305 was zeker niet de mooiste mobiel uit het Zweeds-Japanse kamp maar in Hello Kitty kleuren is het helemaal niets. Tenzij je van Hello Kitty houdt natuurlijk.

Volgens het Russische Mobile Review komt dit toestel in Maart daar op de markt. Iemand die hem hier ook graag zou willen hebben?

Er is overigens nog een zoetere afbeelding gespot van deze F305 (foto hieronder), maar die lijkt ietwat gephotoshopt ;-).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.