Entertainment
17 december 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson -/- Ericsson al zichtbaar Londen

Het verdwijnen van Ericsson bij Sony Ericsson lijkt al begonnen te zijn. Althans, voor wat betreft het logo van de fabrikant op het Britse hoofdkantoor in Londen.

Een Engelse analist liep vrijdag langs dat kantoor en zag (foto) dat het Sony Ericsson logo op het pand al 'weggepoetst' was. Hij kon er echter niet bij vertellen of het om een tijdelijke verwijdering gaat of dat het inderdaad de eerste voortekenen zijn van het nieuwe Sony, zonder Ericsson.

Als het inderdaad al een defintieve verwijdering van het logo betreft, dan is dat wel nog wat aan de vroege kant. Eerder liet Sony Ericsson namelijk weten dat de uitkoop van Ericsson medio 2012 afgerond wordt en verwacht wordt ook dat pas op z'n vroegst tijdens het MWC (eind februari in Barcelona) de eerste 'Sony' toestellen officieel gepresenteerd gaan worden. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.