Toestellen
19 juni 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson C905 maakt een goede eerste indruk

Zelf heb ik er tijdens de lanceerparty maar heel eventjes kunnen spelen en Sony Ericsson was ook niet te porren voor het meegeven van een van de demo exemplaren voor een ietwat uitgebreidere test maar de C905 heeft bij de boys van GSM Arena, die hem wel iets langer in handen gehad hebben, wel een goede eerste indruk gemaakt.

Hun conclusie is dat de C905 weliswaar ietwat aan de dikke kant is met 18mm maar daarvoor krijg je dan ook wel een bijzonder compleet toestel. Behalve de 8 megapixel camera, helaas nog steeds zonder optische zoom, heeft de C905 ook GPS, WiFi, uitbreidbaar geheugen (M2) en HSDPA support aan boord.

Jammer is ook dat we nog tot het eind van het jaar moeten wachten voordat de C905 in de winkels zal liggen.Gerelateerde links:
Videodemo en nieuwe fotos van de Sony Ericsson C905
Sony Ericsson C905 wordt de 8.1MP Cybershot Phone
Sony Ericsson introduceert de C905, F305, K330 en S302
Full-size versies van de 8 Megapixel C905 foto's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.