Entertainment
23 oktober 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson C905 in Berlijn

Het zal duidelijk zijn dat in deze video, opgenomen in Berlijn, vooral de foto kwaliteiten van de C905 van Sony Ericsson aangeprezen worden.

Alle Billboard-achtige posters, varierend in grote van enkele tot zo'n tiental meters hoogte en/of breedte zijn met het toestel gekiekt.

Helaas kun je in de YouTube video niet goed zien wat de kwaliteit van de foto's van de C905 wordt bij een dergelijke vergroting. Een video die onlangs opdook en met de C905 geschoten was bleek niet zo bijzonder goed te zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.