Geruchten
23 januari 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson C903 uitgelekt?

Traditioneel is Sony Ericsson tijdens het Mobile World Congress elk jaar al de eerste fabrikant die, op zondagavond, haar nieuwste toestellen aankondigd.

Schijnbaar levert dat nog niet genoeg voorsprong op want al geruime tijd maken de Zweden en Japanners met grote regelmaat gebruik van hun eigen lek-blog.

Eerder vandaag dook daar een afbeelding op van inmiddels het derde of vierde nieuwe mobieltje dat waarschijnlijk in Barcelona officieel gepresenteerd zal worden, de C903 'Frances'.

De naam zijn we overigens in Oktober ook al eens tegengekomen toen dezelfde bron de Zweeds-Japanse lineup voor 2009 uit liet lekken.

Enfin, als de berichten kloppen dan wordt de Frances dus de nieuwe mid-range C903 Cybershot slider camphone met een 5 megapixel camera, 2.4 inch QVGA display en diverse camera- en foto functies zoals PhotoFix, Face Detection en Smile Shutter.

De C903 zou tegen het eind van het tweede kwartaal in de winkels gaan verschijnen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.