Entertainment
31 maart 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson brengt FiFa WorldCup alvast naar Nederland

Het is nog wat vroeg en zowel de bondscoach als ook de aanvoerder van Oranje durfden het niet aan hem aan te raken, maar de FiFa WorldCup kon vandaag, met dank aan Sony Ericsson, in Huis Ter Duin alvast even in levende lijve bewonderd worden.

Behalve de officiele onthulling van de FiFa WorldCup kregen een dertigtal genodigden en prijswinnaars ook de gelegenheid om even met 's werelds meest begeerde voetbalprijs op de foto te gaan en natuurlijk heb ik mij die kans ook niet laten ontglippen ;-)

Max van den Berg, General Manager bij Sony Ericsson Benelux: “Als officiële partner van het FIFA Wereldkampioenschap Voetbal 2010 halen wij de 2010 FIFA World Cup™ Winner’s Trophy naar Nederland en bieden fans de kans zich met deze trofee te laten fotograferen. Vandaag hebben we ook het Nederlands elftal nog een extra boost willen geven door ze alvast aan de trofee te laten ruiken. We wensen Oranje succes en hopen dat dit nog een extra stimulans zal zijn om zich te kwalificeren en uiteindelijk natuurlijk het Wereldkampioenschap 2010 in Zuid Afrika te winnen.”

Op de foto's hieronder lijkt het alsof bondscoach Bert van Marwijk niet echt onder de indruk was van de WorldCup maar navraag wees uit dat hij het eigenlijk nog veel te vroeg vond om er nu al mee te poseren. "We moeten ons eerst nog kwalificeren", reageerde hij nors. Op zich ook wel te begrijpen. Bovendien speelt ook het fenomeen bijgeloof een belangrijke rol. Om nu als aanvoerder en bondscoach van het Nederlands elftal al met de Cup in de handen te gaan staan is natuurlijk de goden verzoeken.

Giovanni van Bronckhorst liet zich in de wandelgangen voorafgaand aan de onthulling ten overstaan van een van de Sony Ericsson bobo's wel ontglippen dat hij het toch wel gaaf vond om de zo fel begeerde Cup van zo dichtbij te kunnen bekijken. Maar aanraken was er dus niet bij. Ach ja, dat moment komt dan wel in de zomer van 2010, na de gewonnen finale tegen Spanje ;-) Of loop ik nu te hard van stapel?
Bronckhorst-van-Marwijk
Bronckhost-WorldCup
Van-Marwijk


Na de officiele onthulling was het de beurt aan de genodigden om zich met de FiFa WorldCup te laten fotograferen.
WorldCup-in-de-Rij


Als extra verassing verlootte Sony Ericsson nog vijf keer twee kaartjes voor de wedstrijd van Oranje tegen Macedonië.
Winnaars-Kaartjes-Oranje


En zoals gezegd heb ik zelf ook maar even van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de FiFa WorldCup van dichtbij te bewonderen. Ik denk niet dat die kans zich binnenkort nog eens zal voordoen ;-)
Mobile-Cowboy-FiFa-World-Cup

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.