Accessoires
29 oktober 2006 - Ron Smeets

Sony Ericsson Bluetooth horloge duur en beperkt

PC Mag heeft het onlangs aangekondigde Bluetooth horloge van Sony Ericsson en Fossil gereviewed.

De conclusie is er eentje die hinkt op twee benen. Hoewel de functies van het horloge handig zijn en het toestel ook zeer makkelijk en zonder veel problemen te gebruiken is, vinden de reviewers van PC Mag het horloge te duur en de keuze van GSM's waarmee hij gekoppeld kan worden te beperkt.

Binnenkort zullen de Bluetooth horloges ook met andere Symbian toestellen kunnen koppelen, maar 400 dollar blijft veel geld voor een horloge met Bluetooth functie.

Een ander nadeel is dat je in het display van het horloge wel de nummer- en indien het een bestaande contact is ook de beller info weergeeft, maar dat niet doet voor binnenkomende SMSjes.

Jammer is ook dat het horloge, voor dat geld, geen microfoon functie en oortje heeft zodat ie ook als headset kan fungeren. Je zult je 'ouderwetse' Bluetooth headset dus nog niet kunnen weggooien als je de Snoy Ericsson MBW-100 koopt.Gerelateerde links:
Video kijken op je horloge
Fossil bluetooth horloges van Sony Ericsson
Bluetooth headset horloge
GSM in een horloge
Pols-PDA uit de handel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.