Geruchten
21 mei 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson 'BeiBei' wordt de G702

Dat mag je in ieder geval concluderen uit de documenten die via de FCC naar buiten zijn gekomen over dit toestel dat door Sony Ericsson ter goedkeuring ingediend is.

Formeel gaat het over de G702c, de uitvoering die voor de Chinese markt bestemd zal zijn. De foto's die bij de documenten over de G702c zitten tonen in ieder geval onmiskenbaar het toestel dat we de afgelopen maanden meerdere keren voorbij hebben zien komen als de Sony Ericsson 'BeiBei'.

Nu rest nog de vraag of Sony Ericsson ook een Europese versie van de G702 in de planning heeft staan. Meer foto's:Gerelateerde links:
Sony Ericsson BeiBei van de zij- en achterkant
Nieuwe foto's van de Sony Ericsson BeiBei opgedoken
Eerste echte foto van de Sony Ericsson BeiBei?
Sony Ericsson BeiBei op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.