Geruchten
25 januari 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson BeiBei op komst?

Op het Unofficial Sony Ericsson Blog (USEB) zijn de afgelopen twee dagen enkele berichten verschenen over een nieuwe Sony Ericsson Walkman Phone met de codenaam Beibei.

Inmiddels is er ook al een spy-pic opgedoken bij Esato (foto hierboven), maar die is volgens mij fake. Het bewijs daarvoor staat in deze posting uit September 2007. De vierde foto in die posting is namelijk duidelijk als basis gebruikt voor de spy-pic op Esato.

Maar goed, als de andere geruchten wel kloppen dan wordt de Beibei een plat candybar model met touchscreen display, 3.2 megapixel camera en het UIQ besturings systeem. USEB heeft ook een photoshop afbeelding van het toestel 'gevonden' en die lijkt aardig op de spy-pic hierboven.

Het toestel op de foto heeft ook wel wat weg van de plaatjes die in September opdoken en waarop een cover te zien was van een (vermoedelijk) nieuwe Sony Ericsson Walkman Phone.

Kort nadat de eerste berichten rondom de Beibei gespot werden heeft dezelfde bron ook nog de hand weten te leggen op een tekening waarop een deel van de User Interface van de Beibei getoond zou worden (afbeelding helamaal beneden).

Al met al twee aardige geruchten en ik ben benieuwd wat hier van waar zal blijken te zijn. . .

De Photoshop afbeeldingen:

De basisfoto voor de fake spy-pic:Gerelateerde links:
Foto's van een nieuwe CyberShot Sony Ericsson gelekt?
Daar is ie weer, de Sony Ericsson M610i
Toch nog nieuwe toestellen van Sony Ericsson in 2007?
Eerste foto’s van een nieuwe Walkman Phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.