Nieuws
02 juli 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson 'App Store' geopend

Het werd een maand geleden al aangekondigd en sinds gisteren is Sony Ericssons eigen applicatie winkel, PlayNow Arena Applicaties, online. Echt interessant is het aanbod nog niet want op dit moment (2 Juli) kun je 'kiezen' uit 12 applicaties waarvan er 1 gratis is. Dat is wel meteen de populairste download ;-)

Laten we hopen dat het aanbod snel uitgebreid wordt want Apps zijn hot. Vraag maar aan Apple, Nokia, BlackBerry, Android en Palm.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.