Geruchten
05 januari 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Anzu (Xperia X12) teaser poster in Las Vegas

Of Sony Ericsson de Xperia Play in Las Vegas zal onthullen is nog niet bekend, maar de kans dat de opvolger van de Xperia X10 gepresenteerd wordt lijkt wel erg waarschijnlijk.

In Las Vegas (op de CES) is namelijk een poster gespot (grote versie hieronder) waarop (een deel van) de Sony Ericsson Anzu (aka Xperia X12) te zien is. Dit zou, volgens de geruchten van de afgelopen weken, een ultradun Android (2.3?) toestel moeten worden met een dual-core processor en 4.3 inch display.

Op de poster is ook een 3.5mm audio (headset) aansluiting te zien. Dat was ook een van de specs die onlangs al eens genoemd werden (zie lijst hieronder). Binnen enkele uren wordt mogelijk meer bekend hierover. Even afwachten tot Sony Ericsson's CES persconferentie.
- 8.1 Megapixel AF camera met Exmor R (16x Digitale Zoom), Pulsed LED flits, gezichtsherkenning
- HD Video recording (720p/30fps) met stereo audio recording support, & Tracking in video recording)
- 3.5mm audio aansluiting
- Noise Suppression
- 4.2” FWVGA (854×480) Capacitive display (16 Mljn kleuren)
- Wi-Fi 802.11 b/g/n
- HDMI (type D)
- Kompas
- Afmetingen: 125.0 x 62.5 x 8.7-10.9 mm (dikte is groter bij de camera)
- Accu: 1500 mAh
- OS: Android Gingerbread

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.