Geruchten
10 november 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson Anzu duikt op

Afgelopen nacht is weer eens een Sony Ericsson toestel opgedoken in het geruchtencircuit. Het gaat om de 'Anzu', een toestel dat uiterlijk redelijk veel weg heeft van de huidige Xperia X10.

Als de geruchten kloppen dan wordt de Anzu een Android 2.3 toestel die in het eerste kwartaal van 2011 in de winkels gaat verschijnen. Op de foto hiernaast (grote versie onderaan dit bericht) is overigens nog gewoon Android 2.1 geinstalleerd.

Enfin, andere specs die genoemd worden zijn een 4.3 inch touchscreen display en een HDMI uitgang. Veel meer is er op dit moment nog niet bekend, maar op zich klinkt het wel logisch dat Sony Ericsson begin volgend jaar met een opvolger (of grote broer) van de X10 op de proppen gaat komen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.