Geruchten
22 april 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Android naar Orange?

Dat is althans wat de Taiwanese krant Commercial Times deze week meldde in een artikel over de mogelijke outsourcing van de ontwikkeling en productie van Android toestellen door Sony Ericsson bij Foxconn.

Als de berichten kloppen dan zou een van de eerste Sony Ericsson Android toestellen nog voor het eind van dit jaar samen met Orange op de markt verschijnen.

De krant zegt documenten van Orange te hebben ingezien waar deze informatie in vermeld stond. Mmmmh, bij ons in Nederland is Orange overgenomen door T-Mobile. Ben benieuwd of dat toestel dan in de winkels van die provider gaat verschijnen.

Maar goed, vooralsnog gaat het nog om een onbevestigd gerucht van Taiwanese afkomst.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.