Toestellen
28 mei 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson AINO ook geintroduceerd

Het derde Sony Ericsson toestel dat vanavond hier in Londen geintroduceerd werd is de AINO, met een 3 inch full-touchscreen display. De AINO is een slider dus hij heeft ook een fysiek keypad. Handig als je veel belt en SMS-t.

Verder wordt de AINO een multimedia toestel dat (draadloos) gekoppeld kan worden met de PlayStation3. Je krijgt niet alleen toegang tot alle audio- en video content op je gameconsole, maar je kunt met het toestel je PS3 ook bedienen.

De camera van de AINO is een 8.1 megapixel versie met LED flits en auto focus.  Standaard wordt de Sony Ericsson AINO geleverd inclusief een desktop stand/oplader (MH100) en Bluetooth stereo headset (EC100).

De nieuwe AINO ondersteunt ook digitale TV ontvangst maar dat is vooralsnog alleen beschikbaar voor consumenten in Italie, Frankrijk, Spanje, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Andere specs van de AINO:
- Bluetooth met A2DP
- A-GPS
- quad-band GSM
- tri-band UMTS/HSDPA
- 240 x 432 pixel beeldschermresolutie
- WiFi
- microSD geheugenkaart optie

SE-AINO-Back
SE-AINO-Front-a
SE-AINO-Front-Open

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.