Nieuws
01 maart 2006 - Ron Smeets

Sony en Google sluiten Blogger deal

Sony Ericsson heeft vandaag bekend gemaakt dat het een deal gesloten heeft met Google om haar toekomstige mobiele toestellen te voorzien van de Google Blogger software.

Hierdoor wordt het mogelijk om, onderweg en met behulp van de blogger software, live te posten vanaf je mobieltje via je (gratis) blogger account.

Met deze move geeft Sony Ericsson aan dat het de concurrentie met Nokia aan kan en wil als het gaat om het aanbieden meer interactieve mobiele diensten en software op de toekomstige GSM's. De Finse telefoongigant introduceerde enkele maanden geleden al haar eigen LifeBlog.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.