Accessoires
18 april 2006 - Ron Smeets

Sony DVD Walkman met dock

Sony lijkt het helemaal te snappen als het gaat om de functie van een portable device zonder keyboard en met een display dat niet groter is dan een velletje A5 papier.

Niks UMPC, maar gewoon een DVD Walkman met een paar hoofdtelefoon aansluitingen en een oplaad dock met geintegreerde speakers voor 'desktop' entertainment.

Sony introduceerde dit weekend twee nieuwe DVD walkmans, de D-VE7000S met een 7inch display en speaker-laad dock en de DBP-FX810 in notebook formaat met een 8inch display.

De FX810 ziet er duidelijk anders uit dan zijn kleinere broertje boven dit bericht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.