Entertainment
26 maart 2013 - Ron Smeets

Sony 'colormob' Xperia Z reclame in Nederland 'nagespeeld'

Ik kon er zelf vorige week donderdag, 21 maart, helaas niet bij zijn. Op de persuitnodiging stond 'trek je oude kleren aan' voor de Lenteviering van Sony en de Xperia Z. Welnu, onderstaand filmpje van dat event laat duidelijk zien dat die 'oude kleren' geen overbodige luxe waren.

Sony speelde namelijk de 'colormob' scene uit de Xperia Z na. Mmmh, van een kant ben ik blij dat ik er niet bij was. Nog los van de gekleurde troep waar de aanwezigen mee bekogeld werden was het op de dag dat de lente officieel van start ging met 3 graden ook bepaald nog geen echt 'lenteweer' ;-) Kijk zelf maar.

De Sony 'colormob' in Nederland: 

De originele commercial van de Xperia Z: 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.