Toestellen
14 juli 2005 - Ron Smeets

Sony Camphone in de prijzen

Zelf heb ik nog een P900 en de kwaliteit van die 0,3MP camera is, en dat zullen velen met mij eens zijn, ronduit slecht te noemen.

Toch hebben ze bij Sony Ericsson geleerd van hun fouten met als resultaat dat hun nieuwste cam-phone, de K750i, in de prijzen gevallen is.

Het toestel kreeg de prijs in de categorie Beste Mobiele Camera tijdens de uitreiking van de European Photo & Imaging Awards van de Technical Image Press Association (TIPA). Hulde!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.