Geruchten
18 februari 2013 - Ron Smeets

Sony C680X gespot; full HD display en Android 4.2 Jelly Bean

Op de HTM5 testsite is een nieuwe Sony smartphone gespot. De Sony C680X zou onder andere voorzien worden van een full HD (1920 x 1080 pixel) display en Android 4.2 Jelly Bean.

Gespeculeerd wordt nu dat dit wel eens de high-end opvolger van de Sony Xperia Z (C660X) zou kunnen worden. Dat toestel ligt overigens vanaf volgende week (9) bij ons in de winkels. De C680X zou wellicht voor de tweede helft van dit jaar bedoeld zijn.

Veel meer details zijn er niet en afbeeldingen van de C680X zijn ook nog niet gespot. XperiaBlog dook onderstaande testresultaten op. Of die afbeelding echt is? Dat valt niet te zeggen. De spreekwoordelijke korrel zout is natuurlijk ook op dit gerucht weer van toepassing ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.