Toestellen
26 oktober 2006 - Ron Smeets

Sony Bravia multimedia GSM van NTT Docomo

Het Japanse Docomo heeft gisteren een nieuwe Sony (zonder Ericsson) GSM geintroduceerd voor haar 3G Foma netwerk.

Het toestel, de Sony Bravia, heeft een QVGA display waarbij dezelfde Reality MAX technologie is gebruikt die Sony ook in haar Bravia HD TV's toepast.

Verder is het een multimedia GSM met 3.2MP camera en 1Gb (muziek)geheugen. In de zogenaamde 'Stamina mode' kun je met een opgeladen accu 45 uur onafgebroken muziek beluisteren. Ik vermoed dat de andere GSM functies zoals bellen en SMSen op dat moment niet beschikbaar zullenl zijn.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Sony camphones best verkocht in Juli
Prijs Sony eBook bekend
Sony Vaio UMPC gespot
GSM met 3D display van Samsung
Nieuw heldere Samsung display
Sharp introduceert eerste GSM met VGA scherm
De GSM met uitklapbaar display
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.