Toestellen
21 januari 2007 - Ron Smeets

Sony Bravia GSM alleen voor Japan

Jammer, maar helaas. Wij en de rest van de mobiele wereld buiten Japan zullen het zonder de Sony Ericsson Bravia multimedia GSM moeten stellen.

NTTDoCoMo kondigde deze bijzondere GSM afegelopen week, samen met nog een negental toestellen aan en hij komt daar net voor de zomer in de winkels.

Door de 3 inch (7.5cm) Bravia display en ingebouwde antenne lijkt het toestel meer op een mini TV dan een GSM. Meer foto's:Gerelateerde links:
LG's nieuwste multimedia slider, de SB190
Sony Ericsson Bravia DVB-H GSM?
Pantech's nieuwste multimedia slider, de Sky IM-U160
Aparte multimedia GSM van Sky
Sony Bravia multimedia GSM van NTT Docomo
N93 volgt N90 op als Media Phone van het jaar
Samsung MultiMedia GSM met WiFi
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.