Accessoires
30 september 2005 - Ron Smeets

Sony Bluetooth Headsets met Auto Pairing

Sony Ericsson's nieuwe Bluetooth Headsets worden vanaf nu uitgerust met de zogenaamde Auto Pairing functie. Hiermee hoeft de mobiele beller geen PINcode meer in te toetsen op het moment dat de Headset en de GSM elkaar 'vinden'.

Natuurlijk werkt Auto Pairing alleen tussen Sony Ericsson GSM's en diens nieuwe Bluetooth Headsets (de HBH 610), maar het verbetert hoe dan ook het gebruikersgemak.

Overigens zullen de nieuwe BT headsets van Sony ook compatible blijven met andere merken GSM's, echter daarvoor blijft een PINcode verificatie noodzakelijk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.