Tablets
03 november 2014 - Ron Smeets

Sony begint voorverkoop van de Xperia Z3 Tablet Compact Eerste kleine Sony tablet nu te bestellen

Sony is in Nederland begonnen met de verkoop van de Xperia Z3 Tablet Compact. Dat wil zeggen, je kunt de kleine Xperia tablet vanaf nu alvast bestellen en afrekenen zodat je de flip cover, Sony noemt dat de 'hoesstandaard' er voor 1 cent bij krijgt.

De leverdatum staat niet op de site, maar als de berichten van enkele weken geleden nog actueel zijn dan zal de Xperia Z3 Tablet Compact begin november beschikbaar komen.

Op zich strookt dat ook weer met de melding dat de aanbieding voor de cover tot 3 november geldt. JE ziet vaker dat dit soort voordeeltjes specifiek voor de pre-order periode bedacht worden.

Ik heb de kleine nieuwe tablet van Sony zelf in Berlijn, tijdens de lancering van de Xperia Z3 familie, even vast kunnen houden en was meteen gecharmeerd van het formaat en design van het apparaat. Helaas is ie niet in zilvergroen te koop zoals de Xperia Z3. De prijzen van de Xperia Z3 Tablet Compact beginnen bij 399 Euro voor de 16GB WiFi uitvoeringen. De 32GB WiFi versie kost 429 Euro en de 16GB WiFi/LTE gaat voor 479 Euro over de toonbank. Met hoesje moet je er nu dus nog 1 cent bij tellen ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.