Geruchten
05 september 2011 - Ron Smeets

Sonim XP5300 Force 3G duikt op

Nah ja, hebben we net drie, wereldrecord brekende, Sonim XP3300 Force toestellen weggegeven en dan duiken ineens foto's en specs op van een nieuwe model, de XP5300 Force 3G.

Onze collegae van GSMHelpdesk wisten eerder vandaag de hand te leggen op een spec-sheet met daarop ook een afbeelding van de nieuwste Sonim. Natuurlijk zijn het nog geruchten, dus het zal moeten blijken of het allemaal klopt, maar de afbeeldingen en spec-sheets zien er redelijk betrouwbaar uit.

De meest opvallende feature van de Sonim XP5300 Force 3G is, zoals de naam al doet vermoeden, het 3G support. Verder lijkt hij ook Bluetooth 2.1 aan boord te hebben. Andere specs:
- 2 inch QVGA display
- GPS
- microSD geheugenkaart optie (max 16GB)
- 2 megapixel camera met video opname functie
- UMTS support (tri-band)
- 1950mAh accu

Sonim-XP5300-Force-Specs Sonim-XP5300-Force-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.