Toestellen
31 december 2010 - Ron Smeets

Sonim XP 2.10 Spirit vs Belgisch vuurwerk

Ik liep eigenlijk al een jaar rond met het idee eens een keertje een 'onverwoestbare' Sonim op te blazen. Helaas (of gelukkig maar) mag je in Nederland alleen op oudjaarsdag vuurwerk afsteken.

Enfin, vanmiddag was het dus zover. Ik had nog wat Belgisch vuurwerk en een Sonim XP 2.10 Spirit liggen. Buiten lag ook nog een aardig sneeuwdek dus een zachte landing was gegarandeerd ;-) Rest nog de vraag of de Sonim het Belgische vuurwerk overleefd heeft. Kijk zelf maar:

Ow ja, omdat het oudjaarsdag is, trok mijn actie nogal wat aandacht van de kids in de straat, die allemaal hun eigen vuurwerk af aan het steken waren ;-) Het filmpje hieronder is overigens opgenomen met de Nokia N8 (op 720p HD).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.