Entertainment
29 juni 2011 - Ron Smeets

Sonim lijkt 'Will It Blend' te hebben overleefd

Normaliter is de uitkomst van een Will It Blend video telkens hetzelfde. Een vooraf prima werkend gadget verandert binnen enkele ogenblikken in een hoopje stof.

Onlangs werd echter een schier onverwoestbare Sonim XP3300 aan de staalharde messen van de Blendtec mixer blootgesteld en als we het ietwat suggestieve eind van het filmpje hieronder mogen geloven, dan functioneerde de Sonim na afloop nog steeds.

OK, het grootste deel van de behuizing werd wel door de blender tot stof vermalen, maar het toestel zelf bleeft redelijk in tact. Helaas levert het filmpje geen onomstotelijk bewijs voor het overleven van de Sonim. Je hoort alleen een ringtone, maar volgens Sonim zelf heeft het toestel de 'Will It Blend' actie toch echt kunnen navertellen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.